Elektrische schuifdaken

Elektrische Schuifdaken worden in onze werkplaats op maat gemaakt en in elkaar gezet. Om de montagetijd zo kort mogelijk te houden voor u!

Het schuifdak is een geavanceerd ontworpen systeem, welke wordt vervaardigd uit gepatenteerde aluminium profielen. Onze elektrsiche schuifdaken worden voorzien isolerende veiligheidsglas of Polycarbonaat.

Schuifdak

Ons schuifdak systeem is uniek, vanwege het groot aantal panelen dat open kan schuiven.  Met behulp van een stevige constructie kunnen wij schuifdaken maken voor iedere oppervlakte. De toepassingen van het schuifdak systeem zijn dan ook veelzijdig. In de agrarische sector worden de schuifdaken bijvoorbeeld toegepast voor de zogenaamde klimaatstallen en bij sportcomplexen voor overdekking van sportvelden en zwembaden In de breedte is het schuifdaksysteem modulair opgebouwd, waardoor uw ontwerpen ook in de breedte net zo breed kunnen worden gemaakt als dat u zelf wenst.

Maatwerk schuifdak

Het schuifdak systeem is modulair opgebouwd, dus door het koppelen van de diverse onafhankelijk van elkaar te openen schuifsecties is elke breedte mogelijk. De sterke profielen maken een overspanning in de diepte van wel 7 mtr. mogelijk. Bij grotere overspanningen is een staalconstructie benodigd. Hierdoor kan het schuifdak behoorlijke groottes aan en zijn ook toepassingen als tennisbanen of voetbalvelden goed mogelijk. Door het gebruik van aluminiumprofielen is dit kostentechnisch een zeer aantrekkelijke optie. Een schuifdak wordt exact zowel in de diepte als de breedte exact op maat gemaakt en kan in beginsel geïntegreerd worden in elke dakconstructie. Een schuifdak kan een deel zijn van een totaal dak dat verder uitgevoerd wordt als vast dak.

Veranda schuifdak

Wij hebben een pallet veranda schuifdaken in het assortiment, waarbij u de keuze heeft uit geisoleerd veiligheidsglas of polycarbonaat. Onze veranda schuifdaken zijn tevens met of zonder zonnescherm te bestellen via uw zonweringspecialist. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Onze verandadaken hebben geen middenpilaar nodig, omdat het schuifbare verandadak een zelfdragende constructie heeft.

Zwembad overkappingen / schuifdaken

Bent u op zoek naar een duurzame overkapping voor uw zwembad, dan zijn onze zwembad overkappingen een uitkomst. Wij bieden een duurzame, chloorbestende oplossing en laten u het gehele jaar door optimaal genieten van uw zwenbad. Lees meer over onze zwembad overkappingen.

Horeca schuifdaken

Onze horeca schuifdaken zijn de oplossing om het gehele jaar gebruikt te kunnen maken van uw terras of binnentuin. Een duurzame oplossing om het uw horeca zaak uit te bereiden. Het schuifdak is perfect integreerbaar in een horeca-uitbouw.  Lees meer over onze horeca schuifdaken

 

 

Geleverde elektrische Schuifdaken

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via T: 0314 204741 of via info@winkkozijnen.nl.

U kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice. Wij nemen dan contact met u op, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.