Horeca schuifdaken

Onze horeca schuifdaken zijn de oplossing om uw terras, binnentuin etcetera  in de zomer en winter optimaal te benutten. U creeert het hele jaar door extra ruimte voor uw gasten. Onze horeca schuifdaken zijn zeer veelzijdig en wij kunnen daarom iedere oppervlakte overkappen. Onze elektrische schuifdaken zijn eenvoudig met een druk op de knop te openen en af te sluiten. Zo kunt u bij ieder weertype gebruik maken van onze elektrische schuifdaken. En kunnen uw gasten bij iedere weeromstandigheden optimaal genieten van uw terras.

Het schuifdak kan zelfs een oplossing bieden naar de huidige rookwetgeving toe. Nu in Europa een rookverbod geldt in vele horecagelegenheden, kunt u toch een rookruimte creëren voor uw klanten.

Het schuifdak word op maat ontworpen. En gemaakt van hoogwaardige aluminium profielen. De daken worden voorzien van isolerend veiligheidsglas. dit maakt onze elektrische schuifdaken tot een duurzame oplossingen.

 

Elektrische Schuifdaken voor de horeca

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via T: 0314 204741 of via info@winkkozijnen.nl.

U kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice. Wij nemen dan contact met u op, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Wink terugbelservice