Gevelbekleding

Gevel- en dakrandbekleding van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar gevelbekleding van een hoge kwaliteit, die niet geschilderd hoeft te worden? Kies dan voor de kunststof gevelpanelen van Keralit, die we door heel Nederland kunnen komen monteren. De gevelpanelen zorgen er op een eenvoudige manier voor dat er een duurzame en kwalitatief hoogstaande bekleding van uw gevel ontstaat. Met de Keralit gevelbekleding zorgt u voor een fraaie afgewerkte gevel, waar u maar nauwelijks onderhoud aan zal hebben, zodat u er zo min mogelijk naar om hoeft te kijken.

Gevelbekleding Progelit bewijst het!

Als basismateriaal voor onze panelen gebruiken wij het product Medite® Tricoya® van de fabrikant Medite Europe Ltd. Door het milieuvriendelijke acetylatieproces wordt de houtvezel onverteerbaar, neemt nauwelijks vocht op waardoor het extreem duurzaam en dimensiestabiel blijft. De fabrikant geeft maar liefst 50 jaar garantie tegen rotting en schimmelaantasting! Lees verder...

Gevelbekleding en dakrandbekleding met Keralit ® Pure

Keralit maakt zowel binnen de Pure als de Classic serie gebruik van gerecycled kunststof. Het grote voordeel hiervan is dat het een duurzaam materiaal is, dat met een minimale hoeveelheid onderhoud toch jarenlang mee zal gaan. Bovendien is het mogelijk om de panelen in een groot aantal verschillende kleuren te laten leveren, waardoor ze uitstekend aan zullen sluiten bij de uitstraling van uw woning of die van uw bedrijfspand. Met gevelbekleding van Keralit kiest u voor uitstekende materialen, die er bovendien voor zorgen dat het niet nodig is om het geheel na montage nog eens te schilderen. Lees verder...

 

Hieronder vind u een kleine greep van gevelbekleding dat wij hebben geplaatst. Wij leveren gevelbekleding  door heel Nederland.

Voor de montage van Progelit of Keralit, vraag naar onze scherpe prijzen.

Wij monteren door heel Nederland.

www.keralit.nl

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via T: 0314 204741 of via info@winkkozijnen.nl.

U kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice. Wij nemen dan contact met u op, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.