Keralit

Keralit voor uw gevelbekleding

U kiest bij ons voor gevelbekleding van Keralit, waarmee u zorgt voor een unieke combinatie van kwaliteit en uitstraling. Men maakt gebruik van gerecycled kunststof, om panelen te ontwikkelen die zorgen voor een schitterend geheel, dat aansluit bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand als geheel. U kunt kiezen uit de Pure of Classic serie, waarmee u kiest voor een meer natuurlijke of aan de andere kant juist een klassieke uitstraling van de gevelbekleding zoals we die van Keralit kunnen leveren en monteren, door heel Nederland.

Materialen van Keralit

Keralit maakt zowel binnen de Pure als de Classic serie gebruik van gerecycled kunststof. Het grote voordeel hiervan is dat het een duurzaam materiaal is, dat met een minimale hoeveelheid onderhoud toch jarenlang mee zal gaan. Bovendien is het mogelijk om de panelen in een groot aantal verschillende kleuren te laten leveren, waardoor ze uitstekend aan zullen sluiten bij de uitstraling van uw woning of die van uw bedrijfspand. Met gevelbekleding van Keralit kiest u voor uitstekende materialen, die er bovendien voor zorgen dat het niet nodig is om het geheel na montage nog eens te schilderen.

Keralit ® Pure en Keralit ® Classic

U kunt bij ons kiezen uit de Pure en Classic serie, waardoor de Keralit gevelbekleding uitstekend aan zal sluiten bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. De Pure serie zorgt voor een serene rust, door het zonlicht zoveel mogelijk te absorberen en aan de andere kant weerkaatsingen te minimaliseren. De Classic serie doet het vooral goed binnen bouwwerken in een klassieke bouwstijl, door de warme tinten van het hout te benadrukken, of voor een opvallend contrast te zorgen. Maak uw keuze uit de Keralit ® Pure of Keralit ® Classic en zorg ervoor dat u kiest voor gevelbekleding van een zo hoog mogelijke kwaliteit.