Kozijnen

AluminIum kozijnen, licht maar uiterst duurzaam, ideaal voor slanke & grote raampartijen

Ramen en deuren in aluminium combineren een laag gewicht met een uitzonderlijke robuustheid. De profielen zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan kleurschakeringen en is er mogelijkheid voor de combinatie van 2 kleuren (bicolor). De aluminium profielen zijn uitgerust met 3 kamers en 3 dichtingen en garanderen zo een optimale isolatie op het vlak van geluid en temperatuur. Het geavanceerde ontwerp biedt bovendien een grote bescherming tegen inbraak. Verschillende modellen zijn beschikbaar.

Kunststof kozijnen, mateloos comfort, met haast onbegrensde esthetische mogelijkheden

Ramen en deuren in kunststof zijn het resultaat van de allernieuwste technologische inzichten en ontwikkelingen. Zo zijn onze kunststofprofielen altijd met staal versterkt, uitgerust met 4 kamers en 3 dichtingen en zijn ze voorzien van structuurfolie aan binnen en buitenzijde. Dat resulteert in een ongeëvenaard comfort, een gemakkelijk onderhoud en een optimale veiligheid. Onze profielen zijn leverbaar in elk gewenst decor met mogelijkheid voor een combinatie van 2 kleuren (bicolor).

Wink kozijnen is dealer van Kroon Kozijn.

 

 

 

Geleverde kozijnen

Hieronder vind u een kleine greep van kozijnen die wij hebben gerealiseerd. Wij leveren aluminium, houten en kunststof kozijnen door heel Nederland.

Wink Kozijnen is dealer van Profel, kozijnen.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via T: 0314 204741 of via info@winkkozijnen.nl.

U kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice. Wij nemen dan contact met u op, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.