Rolluiken

Rolluiken
Creëer een veilige en warme sfeer in huis..

Wilt u graag rolluiken installeren, maar zijn uw ramen nog niet aan vervanging toe? Dat kan! Een voorzetrolluik van Wilms is dan het ideale product voor u. Dankzij ons uitgebreid productgamma vindt u steeds een rolluik dat perfect aansluit bij uw leefstijl of budget. U hebt de keuze tussen PVC of aluminium lamellen. De dubbelwandige, geïsoleerde aluminium lamellen hebben een dikte van 8 tot 14 mm.

Bediening
U heeft de keuze uit meerdere mogelijkheden voor het bedienen van uw voorzetrolluik. De bediening kan zowel manueel (met koord of tint) ats elektrisch. Bij de elektrische rolluiken heeft u de keuze uit een schakelaar of afstandsbediening

Kenmerken

Wilms biedt u de keuze tussen een ronde of afgeschuinde rolluikkast, zo kunt u de rolluikkast kiezen die het best bij de stijl van uw woning past. Bij de ronde rolluikkast kunt u ervoor kiezen om ronde clipsprofielen op de zijgeleiders te voorzien zodat u een mooi geheel bekomt.

De rolluiken van Wilms worden vervaardigd uit materiaal van de hoogste kwatiteit en bieden u een hele reeks voordelen die uw leefcomfort enorm verhogen De lichtinval van rolluiken wordt traploos geregeld. Slapen in een goed verduisterende kamer is belangrijk voor bijvoorbeeld kleine kinderen of wanneer u nachtwerk doet. Ook het verkleuren van meubilair en tapijt door UV-licht wordt sterk verminderd. Uiteraard is ook privacy een zeer belangrijk argument, vermits niemand kan binnenkijken wanneer u dat niet wenst. Verder zijn rolluiken inbraakvertragend, bij gebruik van specifieke ophangveren kan men ze niet opheffen. Dit ontmoedigd inbrekers en verhoogt het veiligheidsgevoel. Tijdens de warme zomermaanden houden uw rolluiken de warmte buiten, waardoor een klimaatregeling overbodig is. In de winter houden ze de warmte dan weer gezellig binnen. Zo bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur: Tot slot zijn rolluiken ook prima geschikt voor geluidsdemping van storend straatlawaai en zullen ze uw ramen bescherming bieden tegen alle weersomstandigheden

 

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via T: 0314 204741 of via info@winkkozijnen.nl.

U kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice. Wij nemen dan contact met u op, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.