Vouwwanden

Vouwwanden

Particulier
Creëer vanuit uw woning een bijna onzichtbare doorgang naar uw tuin.
Onze vouwwandsystemen bieden een heldere doorkijk met een hoog niveau van veiligheid.

Bedrijfsmatig
Vouw-en schuifsystemen zijn een ideale oplossing voor ieder bedrijf. Zij staan een groter product toonbaarheid toe en vergemakkelijken doorgang en verhogen klantcomfort. In gesloten toestand biedt het systeem veiligheid en bescherming.

Waterdichtheid
De afdichtingen zijn gemaakt van epoxielijm en rubber en worden op dezelfde maat gezaagd als de horizontale en verticale profielen. Dit houdt in dat ze niet van scharnier naar scharnier worden gezaagd, onnodige speling en ongewilde lekkages zijn hierdoor uitgesloten. Dit geeft volledige garantie van waterdichtheid, Het systeem wordt, afhankelijk van de serie, geleverd met dubbele of driedubbele afdichting.

Bodemgeleider profiel

Er zijn verschillende mogelijkheden

  • Opbouw bodemprofiel
  • Verzonken ingelaten bodemprofiel
  • Verzonken bodemprofiel
  • RVS verzonken ingelaten bodemprofiel
  • Opbouw bodemprofiel
  • Opbouw bodemprofiel met rolsysteem

Systemen voor binnenshuis
Alle materialen voor onze vouw en schuifsystemen zijn gemaakt van RVS, aluminium, zakmak en hoogwaardige kunststof onderdelen. Wij bieden verschillende deurknoppen en deurgrepen aan te passen aan de verschillende series en wensen.

Alle accessoires zijn onderhoudsvrij en benodigen alleen de algemene huishoudschoonmaak om hun originele uiterlijk en werking te handhaven.

 

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via T: 0314 204741 of via info@winkkozijnen.nl.

U kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice. Wij nemen dan contact met u op, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.